Circuit Cursa Classic "La Tríada: Mont-redon, La Mola i La Miranda"

24K / 1700mD+

Començarem amb la forta pujada de les Crestes de la Seda, un tram tècnic molt espectacular, no us preocupeu hi hauran voluntaris ajudant-vos, vosaltres només heu de gaudir de l'entorn.

Una vegada superada les Crestes de la Seda pujarem fins el cim emblemàtic del Mont-redon (863m), a continuació creuarem la Serra de Llaberia i baixarem cap a la Font del Bullidor (AV1), en aquest punt agafarem uns quilòmetres de pista per descansar una mica, abans d'arribar al AV2 i començar la vertical del Portell de la Cova (1,3K amb 330mD+), on farem cim a La Mola de Colldejou, i podrem gaudir d'unes vistes espectaculars del Camp de Tarragona.

Baixarem cap el Coll de Guix (AV3) i pujarem a la Miranda (920m) per la Dreçera del Ramon, la tercera pujada forta del recorregut amb 0,9K i 290mD+.

Dalt agafarem de nou el recorregut de la Cursa Express direcció al poble de Llaberia, passant abans pel AV4.

Una vegada sortim de Llaberia arribarem al AV5 (després d'una petita pujada) i agafarem el àntic senderó que ens portarà de nou a Pratdip, passant pel Coll de la Bassa, el Portell del Carreter, etc... Tot sota el Cingles de la Brancana. Baixarem pels Solans en direcció al Portell de l'Estudiant on finalment arribarem a Pratdip i meta.


Veure track Wikiloc

estigues al dia i segueix-nos a la nostra pàgina oficial de facebook

Facebook Cursa Pratdip

COL·LABORADORS

Ajuntament de Pratdip
Ajuntament de Colldejou
Pratdip Turisme
Consorci Serra de Llaberia

Tugawear
Kupeka
La Caleta
Cossetania

Catering L'avellana
La Roca Foradada
Editorial Piolet
Visport

Adeslas
Centro Albe
Colnatur
Jordi Santacana